LAKVERZEGELING

De ultieme autolakbescherming voor de vervuilingen van morgen. S.C.S. Vlaardingen is erkend aanbrengstation van Diamondbrite. En kan uw auto voorzien van dit exclusieve lakpantser dat uw lak gedurende jaren een 'diamand' glans geeft! Tot zes jaar schriftelijke en overdraagbare garantie vanaf datum van behandeling, voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Het klimaat in Nederland is niet ideaal voor de moderne autolakken. De meeste autofabrikanten leveren hun auto's dan ook af in een beschermingswas om er van overtuigd te zijn dat de autolak in showroomconditie blijft, vanaf de dag dat hij de fabriek verlaat. Wanneer uw wagen word afgeleverd dan krijgt u alleen garantie van de autofabrikant op roestvorming van binnenuit en het onthechten van de lak. De conditie van de autolak en de bescherming tegen weersinvloeden van buitenaf zijn nu uw verantwoordelijkheid, dit staat ook vermeld in uw instructieboekje en garantievoorwaarden van uw auto. JEWELULTRA DIAMONDBRITE heeft al dertig jaar ervaring in lak- en bekledingbescherming. De DIAMONDBRITE lak en bekledingbeschermer houdt uw auto dan ook vele jaren in showroom conditie. JEWELULTRA DIAMONDBRITE wordt daarom aangebracht door gespecialiseerd personeel, om zo de Diamondbrite garantie op lak en bekleding te kunnen waarborgen. Waar andere producten een beperking kennen van leeftijd of kilometrage van de auto, heeft JEWELULTRA DIAMONDBRITE dat niet, de schriftelijke garantie is dan ook volledig overdraagbaar naar de volgende eigenaar. De standaardgarantie op Jewelultra Diamond Brite is drie jaar. Tegen meerprijs is zelfs een garantietermijn mogelijk van zes jaar!

Lakprotectie

De harde hoogglansbescherming van Jewel Ultra Diamond Brite geeft bescherming tegen wegenzout, zure regen, industrie-uitstoot, verkeersvuil, insectenresten en andere uitstoot welke op de auto kan komen. Verkleuring door UV-licht is verleden tijd, terwijl vogelpoep niet door het lakpantser kan branden mits deze binnen 24 uur wordt verwijderd en met Wash & Wax Conserver wordt nabehandeld. Eenmaal behandeld met Jewel Ultra Diamond Brite zal uw wagen een unieke lakbescherming hebben. Om de showroomglans te laten terugkeren hoeft u alleen maar te wassen met Wash & Wax Conserver en af te zemen. Uw auto behoudt de glans en bescherming keer op keer! Om de glans van uw lakwerk te behouden hoeft u alleen maar twee dopjes Wash & Wax Conserver aan uw waswater toe te voegen en de wagen na de wasbeurt af te zemen met een schone natuurzeem. Zelfs vliegtuigmaatschappijen maken gebruik van deze handelswijze ter bescherming van hun vliegtuigen!

Ceramic Guard

Doorbraak in nanotechnologie! Ceramic Guard is een uniek product: een revolutionaire coating die een zeer goede bescherming biedt en de autolak sterk water- en vuilafstotend maakt. Met de Ceramic Guard-coating van Cartec verdwijnen insecten en vuil als sneeuw voor de zon, iedere keer dat u uw auto wast. De lak van uw auto is met Ceramic Guard optimaal beschermd tegen straatvuil, zout, UV-straling, agressieve chemicaliën en alles wat slecht is voor de lak. Ceramic Guard geeft de lak een duidelijk zichtbare glans en kleurdiepte. Ceramic Guard wordt aangebracht door specialisten die weten hoe ze dat moeten doen. Een complete Ceramic Guard behandeling kost tussen € 750 en € 1.250 inclusief 5 jaar garantie (incl. BTW).

Bekleding bescherming

Met een veelvoud aan design en kleuren in autobekleding is het voor de autofabrikant te leveren wat u wenst. Als de wagen eenmaal in uw bezit is, wilt u dit design graag in topconditie houden. Dit kan met de Jewel Ultra Fabric Protector. Na de behandeling is uw bekleding voorzien van een onzichtbaar beschermlaagje. De Jewel Ultra beschermlaag zal voorkomen dat vlekken zich in de bekleding vastzetten. Gemorste vloeistoffen, zoals koffie en limonade, ijs en alledaagse vervuilingen kunnen eenvoudig worden weggedept. Ook hondenharen zijn eenvoudig te verwijderen.

Vloerbekleding

Uw vloerbekleding zal het zwaarst vervuilde deel van uw wagen worden, als u deze niet regelmatig door een professioneel bedrijf laat reinigen. Dit is een goede reden om dit deel van de wagen te behandelen met Jewel Ultra Fabric Protector. U hoeft dan alleen uw vloerbekleding regelmatig te stofzuigen en gemorste vloeistoffen direct op te deppen om het vuil niet in de bekleding te laten trekken. Jewel Ultra Fabric Protector is actief doordat de vezels van de bekleding worden omhuld en bovendien zal er een filmlaag op de bekleding worden gevormd, waardoor vuil en hondenharen geen kans meer krijgen.

Kunststof bescherming buiten

Veel automerken produceren veel kunststof aan hun nieuwe wagen; veelal zijn deze meegespoten in de kleur van de carrosserie. Als dit niet het geval is zullen deze vinyldelen snel vuil aannemen en zal de vervuiling zich diep hechten in de vinylstructuur. Deze vervuiling laat zich zeer moeilijk verwijderen door een ondeskundige. Jewel Ultra Plastic & Vinyl Protector zorgt voor een heldere beschermlaag op het vinyl, de vervuiling zal zich dan hechten op de bescherming en kan zich niet meer vastzetten in de structuur van het vinyl. Water en vuil zullen zich snel laten verwijderen van het behandelde vinyldeel.

Kunststof bescherming binnen

Veel kunststofdelen in het interieur hebben een hoog gehalte aan statische lading. Resultaat: vervuiling wordt hierdoor aangetrokken. Veel van het vinyl heeft een structuur en de vervuiling zal zich ook hierin hechten. Door dit vinyl te behandelen met Jewel Ultra Interior Plastic & Vinyl Protector zal het statische effect verminderen en zal het vinyl-oppervlak goed kunnen worden gereinigd door middel van een vochtige doek.

Leer behandeling

Kwaliteit van het leer heeft alles te maken met verzorging en onderhoud. Jewel Ultra Leather Feed is een zeer uniek product op het gebied van leeronderhoud. Het zal het leer niet alleen diep reinigen maar tevens het leer de nodige voeding geven waardoor het natuurproduct leer schoon en soepel blijft.

Schoonheidsbehandeling aanvragen:

U bent overtuigd en u wilt uw auto ook weer als nieuw?
Klik hier om totale schoonheidsbehandeling aan te vragen.