WAXOYL

De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging

Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl 100+ ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw auto zijn diepe glans behoudt. Voor een blijvend jong uiterlijk adviseren wij u om het exterieur te reinigen met Waxoyl autoshampoo.
- Uw lak behoudt gegarandeerd gedurende 3 jaar zijn diepe glans.
- Uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter.
- U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw exterieur.
- Uw auto blijft langer jong, waardoor een hogere (inruil-of verkoop-) waarde wordt behouden.

Waxoyl 100 Plus

3 jaar garantie op nieuwe auto’s! De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging.

Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl 100+ ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw auto zijn diepe glans behoudt. De nieuwe lak krijgt een speciale voorbehandeling met Waxoyl Preclean. Deze behandeling zorgt voor een dieptereining van de nieuwe lak, zodat er een goede hechting ontstaat. Waxoyl 100+ bevat hoogwaardige polymeren die diep in de lak trekken hierdoor worden de lakporiën afgesloten en kan het vuil niet meer in de lak dringen.

Waxoyl geeft op de behandeling van een nieuwe auto drie jaar garantie indien de behandeling is uitgevoerd door een Waxoyl-dealer. Deze garantie is van kracht als de behandeling binnen drie maanden na de datum van ingebruikname is uitgevoerd. Onderdelen die na een schadegeval zijn gerepareerd of vervangen, moeten onmiddellijk door een erkende dealer met Waxoyl 100+ worden behandeld. De kosten hiervan kunt u verhalen bij uw verzekering. Na uitvoering van de behandeling met Waxoyl 100+ ontvangt u een garantiekaart. Als dit niet gebeurd is, verzoeken we u er alsnog één aan te vragen bij uw dealer.

Waxoyl 100+ is niet schadelijk voor het milieu en bevat geen siliconen.

Waxoyl Glazegard

Behandeling van uw auto ouder dan 3 maanden. 2 jaar garantie op de glans en kleur van de lak voor auto's ouder dan 3 maanden. De lak van uw auto wordt door uw dealer met professionele producten van Waxoyl behandeld, om krasjes weg te werken en de oorsprokelijke kleur zoveel mogelijk terug te krijgen. Na deze behandeling worden de lakporiën gereinigd met Waxoyl Preclean. De voorbehandelde laklaag wordt vervolgens behandeld met Waxoyl Glazegard. Waxoyl Glazegard bevat hoogwaardige polymeren die diep in de lak trekken. Hierdoor worden de lakporiën afgesloten en kan het vuil niet meer in de lak dringen.

Waxoyl Glazegard behandeling bestaat uit:

-"Waxoyl

Het hechtmiddel kruipt in de voorbehandelde lakporiën en vult deze op, waardoor vervuilende objecten niet meer in de lak kunnen dringen. Denk aan hars van bomen, zouten, UV-straling, etc. Ook bij hoge temperaturen blijft Waxoyl werkzaam.

De toplaag zorgt voor een glad oppervlak. Hierdoor is de auto makkelijk te reinigen. Strooizout, hars zure regen en kalkvlekken zijn makkelijk te verwijderen van de lak. Het inbranden van vogeluitwerpselen wordt door Waxoyl Glazegard vertraagd. Deze dienen wel direct te worden verwijderd met Waxoyl 3 in 1. Dit product haalt vuil en uitwerpselen weg en repareert de eventueel beschadigde toplaag. Waxoyl 3 in 1 is verkrijgbaar bij uw dealer.

Wat betekent deze behandeling voor u naast een glanzende auto?

- Uw auto is gemakkelijk re reiningen met Waxoyl autoshampoo.
- U hoeft uw auto niet meer te behandelen met een cleaner.
- U hoeft de auto niet meer in de was te zetten.
- U heeft dus veel meer plezier van uw kostbare investering.
- Waxoyl is niet schadelijk voor het milieu en bevat geen siliconen.

Waxoylbehandeling aanvragen:

U bent overtuigd en u wilt uw auto ook weer als nieuw?
Klik hier om totale schoonheidsbehandeling aan te vragen.