Wat doen wij met uw auto?

Exterieur

In de loop der jaren kunnen lakken dof worden of verkleuren. Zonlicht, het weer, regelmatig wassen, maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. Een deskundige behandeling van S.C.S. Vlaardingen kan er echter voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt.

Wassen en polijsten

Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt met hoge en lage druk. De auto wordt zo van alle vuil en vetten ontdaan en de lak gereedgemaakt voor verdere behandeling. Handmatige of machinale polijsting van S.C.S. Vlaardingen zorgt er vervolgens voor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuringen en lichte krasjes verdwijnen.

Finishing touch

Het aanbrengen van een waslaag vormt de finishing touch. En ook velgen en banden worden gepoetst. Het resultaat: uw auto is voor lange tijd écht weer als nieuw!

Oók het motorcompartiment

Geen plek aan de auto waar vet en smeer zo veel aanwezig zijn, als in het motorcompartiment. S.C.S. Vlaardingen reinigt niet alleen het plaatwerk, maar laat ook de buitenzijde van de motor weer als nieuw ogen.

Lakverzegeling

Nieuwe, maar ook grondig gebruikte lakken kunnen door S.C.S. Vlaardingen ‘verzegeld’ worden. Daarbij brengen wij een gladde en transparante kunststof beschermlaag aan. Die zorgt ervoor dat de auto vele jaren zijn glans en kleur behoudt, zonder dat u regelmatig hoeft te poetsen.

Interieur

Ook het interieur van een auto heeft te lijden van gebruik. Úw geluk: vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag, geuren…, S.C.S. Vlaardingen weet er raad mee. De cabine en ook de bagageruimte maakt hij in no-time als nieuw.

Bekleding

De behandeling van bekleding begint met het verwijderen van alle stof. Afhankelijk van de diepte van vlekken vindt een shamporel- of foambehandeling plaats. Dat zorgt voor schone, fris-ogende stoelen, banken, matten, deuren en hemel.

Overige onderdelen

Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op die manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Vuil verdwijnt, kleur komt terug en kleine krasjes en beschadigingen worden minder zichtbaar.

Weg met vieze geurtjes!

Sommige onaangename luchtjes (huisdieren, rook e.d.) kunnen hardnekkig zijn. S.C.S. Vlaardingen gaat ze te lijf met ionisatieapparatuur die zorgt voor een blijvend schone atmosfeer in de auto.

Frisse geuren

S.C.S. Vlaardingen kan desgewenst ook een frisse geur aanbrengen die uw auto geruime tijd heerlijk doet ruiken. Vanille, ocean, bos, leer…, het assortiment is groot.

Schoonheidsbehandeling aanvragen:

U bent overtuigd en u wilt uw auto ook weer als nieuw? Klik hier om totale schoonheidsbehandeling aan te vragen.